Ha arribat el moment d’obrir les portes

El setembre va néixer el projecte Estels, mare de dia Empordà. Han estat uns mesos plens de creativitat, preparació dels espais i materials, reconeixement i de creixement.

En aquest nou camí com a mare de dia, m’he sentit acompanyada per amics i familiars i això m’ha ajudat a creure en mi mateixa, a empoderar-me i a treure la força que tinc dins. Sento gratitud per la confiança que m’han transmès i pel temps que han dedicat al projecte.

Estels ha arrencat amb força i crec que ha arribat el moment d’obrir les portes. I amb els primers brots de primavera, el  28 de març tindrà lloc la presentació d’Estels. Es podrà visitar l’espai i explicaré com he creat el projecte i alguns detalls del dia a dia en una sessió de matí i una altra de tarda. Al migdia gaudirem dels contes i cançons de la Marina Gil i tot seguit menjarem paella de verdures, cuinada per en Jordi Parés.

L’horari previst és:

9.30h Benvinguda a Estels

10.00h Visita dels espais i presentació projecte

12.00h Contes i cançons amb la Marina Gil

13.00h us convido a dinar paella! cuinada per en Jordi Parés

16.00h visita dels espais i presentació del projecte

Les places són limitades, per això cal reservar-les escrivint a marededia@txellverdaguer.cat indicant el número de persones i l’horari de visita escollit.

PRESENTACIÓ D'ESTELS