Formació d’atenció a la petita infància des de la pròpia llar

Finalment ens hem retirat d’aquesta formació. Si vols conèixer els motius, llegeix aquesta altra entrada.

Aquest mes d’abril s’iniciarà la primera Formació d’atenció a la petita infància des de la pròpia llar que organitza i imparteix la Fundació Pere Tarrés en conveni amb la Diputació de Barcelona. L’Associació Llars de Criança hi hem col·laborat activament proposant l’enfocament pedagògic de la formació i els coneixements necessaris pel dia a dia de la nostra activitat. També serem presents en la selecció de les participants i dels formadors i algunes de nosaltres impartirem una part dels mòduls programats.

La formació, enfocada des d’una mirada respectuosa, facilitarà eines útils pel dia a dia. Comptarà amb la participació de professionals amb experiència en educació viva i respectuosa i es complementarà amb unes hores de suport en emprenedoria perquè cada participant dissenyi el seu projecte professional, així com unes hores de pràctiques en llars de criança de mares de dia de l’Associació.

Em satisfà poder viure aquest reconeixement de la nostra figura, i tenir l’oportunitat de participar en la presa de decisions que està duent a terme l’Associació per fer més visible la nostra tasca i vetllar per la nostra professionalització i regularització.

Formació atenció petita infància des de la pròpia llar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *