Estels en família

Estels en família

A partir del 5 d’octubre, Estels obre les portes com a espai de joc per famílies amb infants de 0 a 6 anys.

Després d’aquests mesos d’acompanyament com a mare de dia i de les relacions establertes amb els infants i les seves famílies, així com arran de converses amb amics amb qui he compartit estones a casa, m’he decidit a obrir Estels també com espai de joc en família. Em ve de gust que pugueu compartir joc, mirades i paraules en una casa adaptada als més petits,  en un ambient tranquil, respectuós i acollidor. En aquest espai podreu fer ús de materials naturals i quotidians, senzills i no estructurats, que fomenten l’activitat autònoma i reforcen el vincle amb l’entorn.

Aquest espai de joc en família pretén ser un lloc de trobada no directiu i sense judicis, que fomenta l’experimentació i el joc lliure, respectant la creativitat individual i els processos interns de cadascú, sense un objectiu en concret, simplement pel plaer d’experimentar i expressar. Un espai per estar i deixar que les coses succeixin per elles soles, mentre ens donem temps per esperar l’inesperat. Veureu com els ambients canvien al llarg de l’any i com apareixen nous materials i possibilitats de joc.

Les trobades seran els dilluns a la tarda de 17 a 19h, amb llibertat d’entrar després o sortir abans de l’hora establerta. Serà necessària la inscripció, les places són limitades.

Si us interessa venir a compartir una tarda de joc amb altres famílies, us podeu posar en contacte amb mi.

Amb moltes ganes de rebre-us.